Kort om prosjektet


Jeg ville gjøre noe litt annerledes, noe spennende og noe nytt for meg selv. Jeg elsker hunder, jeg elsker å fotografere og jeg elsker det unike. Og der var starten på prosjektet Hundeliv.

Fortsett å lese for å se hva det går ut på, hva jeg skal gjøre, hvordan, tankene mine bak og kanskje hvordan du kan bidra?

 

Kort fortalt så skal jeg lage en bok! Jeg skal lage en fotobok som portretterer alle mulige forskjellige hunderaser, og hver hund skal ha to bilder. Ett pent portrett som viser de fra sin vakreste side, og en hvor de lager det mest tullete uttrykket jeg får frem. Disse bildene blir satt ved siden av hverandre, for å vise forskjell i uttrykket til hundene når de blir satt for å sitte og bli e.l og når de er i bevegelse, tuller, leker eller fanger godbit. 

Målet er 50(!) forskjellige hunder!

Jeg er også inne på tanken på å legge inn noe tekst, i form av historien til noen av hundene eller tips og triks for hundefotografering. Dette er jo fortsatt under utvikling!

Jeg skal også ha utstilling med en stor del av disse bildene. Jeg ser for meg å printe bildene i størrelsen 30×40 cm og henge de ved siden av hverandre slik som i boken.