Bookingen for 2024 er åpen!

Ta kontakt for å høre om din dato er ledig.

Bryllup

Priser & informasjon

Er jeg deres bryllupsfotograf?


Det som er viktig for meg er at før dere velger meg, så har dere sett på bildene og stilen min, og er sikre på at den er slik dere vil ha.

Det viktigste for meg er at dere sitter igjen med de beste bildene fra dagen deres som dere elsker.

Dere finner et utvalg av mine bryllupsbilder her.


Jeg jobber på en måte der jeg alltid prøver å få brudeparene til å være mest mulig avslappet og komfortable, og jeg fokuserer på å fange øyeblikkene kontra de oppstilte bildene. Jeg ønsker å fange dere som dere er, og stemningen av dagen som den føles.

Jeg er også veldig glad i små detaljer og vil alltid passe på å få med de små tingene og øyeblikkene ikke alle andre kanskje ser.


Jeg er den fotografen som kaster meg i grøfta eller balanserer i vannkanten for å få det perfekte bildet i det beste lyset.

Jeg er også utrolig svak for solnedganger og vil alltid oppfordre til solnedgangsbilder.

Jeg elsker også en utfordring så om dere ser for dere noe litt utenom det vanlige tester jeg det ut med glede.


Er jeg fotografen for dere?


Bryllupspakker

All of it

34 000 kr

Fra start til slutt, og litt til.

Inkluderer:
12 timer fotografering
800+ bilder
Planleggingsmøte
Forlovelsesfotografering
Print:
5stk 10x15 cm
1stk 30x40 cm

bryllup bryllupsfotograf forlovelse Fredrikstad fotograf viken

Deluxe

KR 30 000,-

For de som vil forevige alt fra start til slutt.

Inkluderer:
10 timer fotografering
400-500 bilder
Planlegginsmøte
Forlovelsesfotografering
Print:
5stk 10x15 cm
1stk 30x40 cm

bryllup bryllupsfotograf forlovelse Fredrikstad fotograf viken

Standard

KR 24 000,-

For parene som ønsker å forevige stemningen og detaljene også.

Inkluderer:
6 timer fotografering
150-200 bilder
Planleggingsmøte
Forlovelsesfotografering

bryllup bryllupsfotograf forlovelse Fredrikstad fotograf viken

Simple

16 000 kr

For de intime og enkle bryllupene hvor dere ønsker å forevige det viktigste fra dagen.

Inkluderer:
3 timer fotografering
Vielse + portretter
60-80 bilder
Planleggingsmøte

bryllup bryllupsfotograf forlovelse Fredrikstad fotograf viken

Utenlandsbryllup

pris etter avtale

Drømmer dere om et unikt bryllup, kun for dere?
Jeg vil bli med på eventyret deres!
Jeg reiser gjerne med dere for å forevige den unike dagen. Ta kontakt for detaljer og pris.

Spørsmål & Svar

Reiser du?

Ja, om jeg gjør! Jeg reiser veldig gjerne for å forevige dagen deres. Reising på inntil en time fra Fredrikstad er inkludert i prisen, og reising utover dette vil komme i tillegg. Om dere ønsker å booke meg til et destinasjons-bryllup eller bare til et stykke unna i Norge er det bare å ta kontakt så vil vi finne ut av prisen sammen.

Når må vi booke deg?

Det kan være lurt å være ute i god tid i forveien, gjerne ett års tid. Jeg har booking for 2023 åpen nå og mye av sommeren er allerede fylt opp. Det er veldig sjeldent jeg har tid om det bare er noen uker før bryllupet, så jeg anbefaler å være ute i god tid dersom dere ønsker meg som fotograf.

Hva er forlovelsesfotografering?

Forlovelsesfotografering er inkludert i Standard og Deluxe pakkene mine, og er en fotografering på inntil en time i forkant av bryllupet. Den kan gjerne være veldig god tid i forveien, mange har den feks rett etter de har booket dagen sin. Denne fotograferingen er frivillig å benytte seg av, men sterkt anbefalt. Den er både fin fordi vi får møtt hverandre og tilbrakt litt tid sammen. Dere blir vandt til å stå litt foran kamera, og får testet litt poseringer dere liker og ikke før den store dagen. Samtidig er det en veldig fin måte å bare være dere to på, og nyte litt tid som kjærester før den store dagen. Bildene fra fotograferingen er også veldig fine å bruke til invitasjoner, save the date og gjestebok e.l i bryllupet.

Hvordan booker vi?

Det er viktig for meg at dere vet hva dere får og er helt sikre på at dere ønsker den stilen jeg har på bildene deres, for ingenting er så viktig som at et brudepar er fornøyd for meg. Derfor så ønsker jeg at alle brudepar sender enten en mail eller bruker bookingskjemaet på siden min her og forteller litt om dere selv og datoen dere har valgt for dagen deres. Deretter vil jeg ta kontakt med dere og høre om planene for bryllupet deres, og dere får mulighet til å spørre om alt dere lurer på om meg og mitt arbeid. Så finner vi sammen ut om jeg er den dere ser etter for den store dagen deres og avtaler booking derifra.

Når får vi bildene?

Alle bildene blir tilgjengelige innen 6 uker etter bryllupsdagen. Dere vil også få en sneakpeak på noen bilder rett etter dagen deres slik at dere har noen bilder til feks å dele i sosiale medier. Alle bildene blir levert i et digitalt galleri som dere får tilgang til via passord. Der vil dere kunne laste ned alle bildene deres og dere vil kunne dele det med gjestene deres også dersom de ønsker noen bilder fra dagen.

@amli.foto
Follow me on Instagram