Frequently Asked Questions

Hva lurer du på?

Her har jeg samlet mine mest stilte spørsmål og svar. Dersom du lurer på noe som ikke står her er det bare å ta kontakt.

Er bilder inkludert i prisen for fotograferingen?

Nei, bildefiler og fysiske produkter kjøpes i etterkant av fotograferingen. Du får tilgang til et visningsgalleri med alle bildene fra fotograferingen og mulighet til å velge antall og hvilke bilder du ønsker.

Kan jeg booke både studio og utendørs fotografering?

Ja, så absolutt! Studio og lokasjonsfotografering gir ofte veldig ulike uttrykk og mange ønsker litt av hver. Man kan dele opp fotograferingen sin og ha noe utendørs og noe i studio, så lenge lokasjon er i nærheten av Gamlebyen. Dette er mulig å avtale nærmere så ønsker du dette er det bare å kontakte meg.

Kan vi ha fotograferingen hvor som helst?

Ja! Jeg elsker å reise og jeg er opptatt av at mine kunder får bilder de ønsker. Om det f.eks er å ta nyfødt bildene hjemme eller plassen dere møttes for forlovelsesbilder.
I prisene mine er det inkludert opptil en times reising fra Fredrikstad. Ønsker man fotografering utenom dette kommer det et reisetillegg. Ta kontakt for nærmere info.

Tar du bedriftsfoto?

Det gjør jeg!
Jeg har en del erfaring med både bedriftsportretter, og produksjon/industri bilder og jeg tar gjerne bilder for bedriften din uansett størrelse.
Ta kontakt for å se egen portefølje for bedriftsfoto og pris.

Når betaler jeg?

Betalingen skjer etter at du har valgt ut de bildene og hvilket antall du ønsker, og får du får de ferdige bildene.
Når du har valgt antall sender jeg ut faktura på bildene og fotograferingen, og når faktura er betalt får du tilgang på dine ferdige bilder. Produkter kan også bestilles i etterkant.
Jeg kan være fleksibel med å dele opp betalinger etter avtale.

Har du klær til utlån?

Ja, det har jeg! Jeg har et stort utvalg gravidkjoler og også flere plagg barn i alder 0-2 år som dere kan låne helt kostnadsfritt til fotografering. Du kan også låne flere kjoler til gravidfotografering.