Hei, jeg er Josefine Åmli!


Jeg heter Josefine Åmli og er født og oppvokst i Fredrikstad og bor her enda med samboeren min og to nydelige hunder. Jeg driver fotostudioet mitt i Gamlebyen, i Det Grunnmurede Galleri.

Jeg er også en av tre kunstnere som driver galleriet og har utstilling der. Med andre ord, kunst ligger nært hjertet mitt og det gjenspeiles også i fotograferingen min.

Jeg elsker fotografering og har holdt på med foto i mange år, men jeg gikk fra å knipse for gøy til å gå inn for å lære og utvikle meg i 2016. Jeg har blant annet studert foto i England, og gått utallige kurs og workshops hos dyktige fotografer. Og mer skal det bli, vi er aldri ferdig utlært!

Jeg liker de litt utradisjonelle bildene, med genuine uttrykk og spesiell stemning. Om du kommer til meg for å ha en fotografering vil jeg at vi skal ha det gøy, og fange unike øyeblikk. Det er ingenting som "ikke fin/komfortabel foran kamera" hos meg, alle er nydelige og det er akkurat det jeg vil få frem.


Header og dette er fotografert av fotograf Christina Aakervik.

Omtaler

Omtaler

“Fantastisk fotograf som tar hensyn til kundens ønsker, kommer med gode tips og innspill til gode bilder. Super hyggelig og veldig omgjengelig. Samtidig fine priser og veldig god service! Flotte bilder.”